Atlas-robotin edellinen versio on vuodelta 2013.

Robottiyhtiö Boston Dynamics julkisti uuden version kaksijalkaisesta ja hieman ihmismäisestä Atlas-robotistaan. Robotti on 175 senttimetriä korkea ja painaa 82 kiloa.

Robotti jatkaa työtään, vaikka ihminen kiusaa sitä. Se haroo pakettia, jota ihminen siirtää tahallaan kauemmas. Robotti ei myöskään kaadu, vaikka sitä tönäistään kovaa rinnuksiin.

Robottiyhtiö Boston Dynamics on julkistanut uuden version kaksijalkaisesta ja hieman ihmismäisestä Atlas-robotistaan.

Atlas on 175 senttimetriä pitkä ja 82-kiloinen humanoidi, joka kestää vaikeuksia. Se taivaltaa ensin pystyssä vaikeahkossa maastossa, ennen kuin siirtyy sisätiloihin nostelemaan laatikoita.

Lopulta Boston Dynamicsin työntekijä läimäyttää robottia niin pahasti selkään, että se kaatuu ja lyö kasvo-osansa lattiaan. Eipä aikaakaan, niin se on taas pystyasennossa.Atlas on tehty tahallaan ihmismäiseksi ja siksi sille on jätetty yläraajat vapaiksi. Sen käsissä on paljon hydraulisesti ohjattuja vapausasteita. Robotissa on stereokamerat ja etäisyysmittari, joka toimii laserilla. Atlaksen rakentamista on tukenut Yhdysvaltain puolustusministeriö ja sen alainen tutkimusyksikkö Darpa. Boston Dynamics syntyi vuonna 1992, kun joukko MIT-yliopiston tutkijoita päätti perustaa robotteja valmistavan yrityksen. Nyt sen omistaa hakujätti Google. Yhtiö kehittelee myös nelijalkaisia robottikoiria ja -muuleja.