Tulevaisuudessa kloonaaminen voi tehostaa muun muassa ruoantuotantoa.

 

Eläinten hyvinvointi tulee opetussuunnitelmaan vuonna 2016.

 

Suostuisitko syömään kloonattua nautaa?

 

 

Kiinalaisyritys BoyaLife ilmoitti viime vuoden lopulla, että se avaa tänä vuonna Tianjinissa maailman suurimman eläinten kloonaustehtaan. Tehdas tavoittelee 100 000 nautaeläimen vuosittaista kloonaamista, mutta myöhemmin yritys aikoo kloonata myös esimerkiksi pandoja, uutisoi Helsingin Sanomat.

Kloonaamista on tehty jo 1990-luvulta alkaen, ja tekniikan ja toiminnan kehittyessä on mahdollista, että myös kloonieläinten hyödyntämisen tavat monipuolistuvat.

Uskotko, että tulevaisuudessa ruokakaupan lihaosastolla on myös kloonattua lihaa? Suostuisitko syömään sitä?