Kun kesäaurinko paistaa, ei mikään voita reipasta liikuntaa ja luontomatkailua. Sitä voi vielä piristää uusilla näppärillä kesävempaimilla!

 

 
KINGII-pelastustyyny ranteessa tekee surfaajien, uimarien ja melojien elämän helpommaksi – ja turvallisemmaksi.

Kesäinen sää kutsuu ulkoilmaan. Olipa lempiharrastuksesi sitten surfailu, telttailu tai pyöräily, saat siihen vielä lisää hupia näiden neljän vempaimen avulla:

1. Ranteeseen kiinnitettävä pelastustyyny

 

redningsvest.jpg
 

Kun täyttömekanismi laukeaa, tyyny täyttyy hiilidioksidilla (CO2).

 

KINGII on vesilläliikkujille tarkoitettu turva­väline, joka kiinnitetään ranteeseen ja jonka toimintaa ohjataan itse. Kun vaikkapa surfaaja tai meloja joutuu veden varaan ja tuntee tarvitsevansa apua pinnalla pysymiseen, hän voi toisella kädellään vetää kahvasta, joka laukaisee pelastustyynyn täyttömekanismin.

Patruunasta purkautuva hiilidioksidi pullistaa pussin.
 

2. Väriään vaihtavat aurinkolasit

 

solbriller.jpg
 

Automaattisesti väriään vaihtavien linssien tummuutta on mahdollista säätää myös itse.

 

Kun siirtyy varjosta aurinkoon, kirkas valo helposti sokaisee. Erityisesti pyöräilijöiden tar­peisiin kehitetyt CTRL ONE-aurinkolasit auttavat säilyttämään näön terävänä, kun valaistusolosuhteet vaihtelevat nopeasti.

Niiden fotokromaattiset linssit kirkastuvat hämärässä ja tummuvat valoisassa. Väri muuttuu yllättävän nopsaan, sillä silmiä tuskin ehtii räpäyttää.
 

3. Kohteen mukaan valaiseva taskulamppu

 

lommelygte_0.jpg
 

Seitsemän superkirkasta lediä valaisevat kaukaisetkin kohteet.

 

Käsivalaisinuutuus LUXOR 2 ei ole ihan tavallinen taskulamppu, sillä siinä piilee tekniikkaa, joka pystyy sovittamaan valon voimakkuuden ja valokeilan muodon valaistavan kohteen mukaiseksi.

Jos esimerkiksi suuntaa lampun pimeässä etäällä olevaan palloon, sen ledit kirkastuvat ja valo kapenee ohueksi kiilaksi.
 

4. Aurinkopaneeliteltta

 

solcelle-telt.jpg
 

Teltan katon kaksi aurinkopaneelia tuottavat sähköä mobiililaitteille.

 

Monille teltta on yöpymispaikkana ahdistavan alkeellinen. Nykyään sille etsitään vaihtoehtoja siitäkin syystä, että pitää päästä lataamaan mobiililaitteita.

Ajan hermolla olevat CINCH!-teltan suunnittelijat ovat haistaneet markkinaraon: sähköt kuuluvat teltan vakiovarustukseen. Telttaa ei kuitenkaan kytketä jakeluverkkoon, sillä virta tuotetaan teltan kattoon sisältyvillä aurinkopaneeleilla ja varastoidaan kevyeen, kompaktiin akkuun.

Kiinteä vesitiivis pistorasia tekee mobiililaitteiden lataamisesta helppoa. Ja tietenkin teltassa on myös valaistus.