Lennokkiteknologiaa on alettu hyödyntää monilla aloilla Pohjoismaissa. Kaikki ovat yhtä mieltä siitä, että sen tarjoamat mahdollisuudet ovat valtavat. Sinä voit päästä kokemaan sen omakohtaisesti, sillä voit saada oman upean lennokin.

 

 

 

Lennokit suorastaan pörräävät ympärillämme. Viime vuosina lennokkiteknologia on noussut kukoistukseen, ja sen tarjoamat mahdollisuudet tuntuvat lähes loputtomilta. Lennokkeja on vuosien ajan hyödynnetty maataloudessa ja sotilaskäytössä, mutta nyt näitä lentäviä robotteja käyttävät mediat valo- ja videokuvaukseen. Kiinnostus on alkanut herätä muillakin aloilla.

Vaikka joillakin aloilla suhtautuminen lennokkiteknologiaan on vielä hyvin pidättyväistä, tutkijat ja asiantuntijat uskovat vahvasti, että kasvupotentiaali on valtava.

Uusi teknologia luo uusia mahdollisuuksia

Maailmalla lennokkiteknologia synnyttää jo nyt kasvua ja uusia työpaikkoja. Uuden teknologian kehittäminen helpottuu ja tulee edullisemmaksi, ja mahdollisuudet hyödyntää teknologiaa uusilla aloilla paranevat jatkuvasti.

Lennokkien valmistuksen ja käytön odotetaankin yli kymmenkertaistuvan maailmanlaajuisesti vuoteen 2020 mennessä. Alan liikevaihdon odotetaan nousevan noin 7 miljardiin dollariin tämänhetkisestä vajaasta 700 miljoonasta.

Lähde mukaan lennokkibuumiin

Me Tieteen Kuvalehdessä olemme aivan villeinä lennokkeihin. Siksi tarjoamme sinulle pääsyn lennokkien kiehtovaan maailmaan. Hanki nyt uusi Hawk M15 -lennokki, jossa on 6-akselinen gyroskooppi ja jonka halkaisija on kokonaiset 30 cm!

Propelleissa on lisäsuojaus, jotta ne kestävät useimmat putoamiset vahingoittumatta.