Norjalaisella kuorma-auton kuljettajalla oli onnea matkassa keskiviikkona kello 9.20 E16-tiellä lähellä Vossia, kun massiivinen maanvyöry katkaisi tien.

Osa vyörystä osui kuorma-autoon, joka romuttui pahoin, mutta auton kuljettaja sai vain lieviä vammoja ja säilyi kuin ihmeen kaupalla hengissä turmassa. Maamassat vangitsivat kätensä loukanneen kuorma-auton kuljettajan autoonsa.

Maanvyörymä on 500 metrin pituinen ja 50-60 metriä leveä. Vyörymä kasasi tieuralle viiden metrin kerroksen maata. Norjalainen VG luonnehtii maanvyöryä jättimäiseksi.

Bergenistä Osloon menevä tie pitäisi luonnollisesti saada nopeasti avatuksi, mutta vyörymän lähelle ei ole menemistä ennen kuin geologit ovat arvioineet kokonaistilanteen.

E16 on lännestä itään menevä tie, joka kulkee pohjoisen Irlannin, Skotlannin, Norjan ja Ruotsin läpi. Tie yhdistää Belfastin, Glasgow'n ja Edinburghin Norjan Bergeniin. Norjassa tie jatkuu Bergenistä Oslon liepeille ja jatkaa Ruotsissa Malungin ja Falunin kautta Tukholman pohjoispuolella sijaitsevaan Gävleen.